Penge til ferien

Ferien står for døren, for rigtig mange af os. Hvis du gerne vil have ekstra hygge, så kan det være nødvendigt med et ekstra lille indskud af penge på kontoen. Det jeg snakker om er selvfølgelig et mindre forbrugslån. Det er dog vigtigt at du ikke lader varmen stige dig til hovedet, og vælger det første kviklån eller forbrugslån du støder på, eller som du tilfældigvis har set en reklame for på bussen eller i tv’et. Der er nemlig stor forskel på hvilken pris der følger med et lån som dette.

Du kan også ansøge om forbrugslån fra stranden, hvis du mangler penge på turen, og du har din mobil, tablet eller bærbare med.

Derfor er det en god ide at tjekke en side som www.lån7.dk hvor du kan få et overblik over dine forskellige muligheder. Brug nogle få minutter på at ansøge mere end et sted, og se om du kan få den bedste rente som det enkelte sted tilbyder, og sammenhold de forskellige låne tilbud med hinanden, så du kan vælge det billigste. Når man låner til ferie, så er det godt nok mindre beløb der er tale om, men der kan alligevel hurtigt være flere hundrede kroner i forskel på om du finder det billigste lån til ferien eller du ender med en af de dyreste versioner.

Hvis du skal have flere penge til rejse, f.eks. fordi du har set en afbudsrejse til en utrolig lækker pris, så kan det dog stadig være en god ide lige at bruge et par ekstra minutter på at ansøge om et lån mere end et sted. Måske finder du godt nok det bedste tilbud på rejse, men hvis du så ender med at bruge det mere på et lån, end du ellers ville, så er afbudsrejsen jo ikke en lige så god deal, som du ellers troede.