Ishani får nyt spillested på nettet

Så er der nyt fra de gamle herrer! Vi har besluttet os for at gå ombord på et ret ambitiøst projekt, der omhandler spillesteder på nettet. Vi har fundet inspiration på denne hjemmeside. Dette skynder vi os at sige, så vi ikke bliver klandret af andre for at have kopieret uden at give kuedos til dem, der først fandt på det. Vores hjemmeside kommer dog til at hedde noget helt andet, så begge sider ikke kommer til at ligne hinanden for meget. Vi har vejet for og imod, men vi er endt med at kalde projektet for Spillefuglen.dk.

Det omtalte spillested bliver noget af en ærgerrig satan at hamle op med. Der kommer rent ud sagt til at løbe virtuelle julekalkuner rundt på skærmen, mens man forsøger at gennemføre de svære spil på siden. Det samme kommer til at blive tilfældet med en masse fasaner, der skal skydes ned fra en række el-master i et af spillene. Disse spil har vi fået special udviklet af en række spillesteder-paa-nettetinternationale spil producenter, der har mange års erfaring med at lave online spil, hvori både gæs, kalkuner og andre fuglearter har en fremtrædende rolle.

“Gåsen på Glatis” kommer til at blive navnet på det primære spil, der skal bruges til vores markedsføring. Efter en uvildig test er det også klart det spil, som brugerne bedst kunne lide. Her handler det om at skubbe en julegås ud på en sø, der er frosset til og så hjælpe gåsen med at holde balancen i et meget turbulent vejr. Dette spil og en serie andre har vi investeret en mindre formue i at få udviklet og i skrivende stund er en af spille giganterne igang med at producere en opfølger til Gåsen på Glatis, der kommer til at hedde ‘Ovnstegt Kylling’. Selve handlingen i dette spil ønsker vi på nuværende tidspunkt ikke at røbe for meget om, men det gælder naturligvis om at undgå, at kyllingen bliver stegt for meget.

Vores funding til udvikling af spillene kommer primært fra Jakobs onkel, der i mange år har ønsket at blive en del af vores projekter. Nu er det så det rigtige tidspunkt at investere, så vi byder glædeligt Lars med om bord og ser frem til et godt samarbejde! Lars er – udover at være Jakobs onkel – en lystig poker spiller og det sjoveste ved at have ham med er rent faktisk, at manden ligner en gås i ansigtet.