Hvor finder jeg en billig gamer stol?

Jeg har længe været på udkig efter en billig gamer stol. Er der nogle herinde, der ved hvor disse findes?

Jeg har kigget på forskellige steder på nettet. Bl.a. Elgiganten, Gamer stole i Jysk, Gamer stole i Ikea osv. Jeg har dog ikke fundet den rette endnu.

Jeg har længe spillet Counter Strike, Dota og World of Warcraft. At spille på højt niveau er krævende. Jeg kan egentlig godt lide at sidde i sofaen og game de forskellige spil, men jeg har efterhånden erkendt, at jeg synker mere og mere ned i sofaen. Jeg har nok erkendt, at jeg har brug for en stol, der er ergonomisk korrekt udformet. Jeg tror det er, det der skal til, hvis jeg vil undgå at få ondt i ryggen.

Det jeg leder efter, er en ergonomisk korrekt stol der har lændestøtte, er godt polstret, har vippefunktion, og ja så må det gerne være en billig gamer stol. Hvis I ved vor sådan en findes, ja så må I meget gerne rette henvendelse til mig.

billig gamer stol

E-Sport er det kommet for at blive?

I starten af året investerede FCK massivt i et nyt eSports hold. Et udelukkende dansk hold med professionelle gamere. Det viser bare endnu en gang at gaming sporten er på vej frem, og at der er virkelig mange penge i det. I Japan og Sydkorea har gaming længe været utrolig populært, og der har være flere spillere, der rent faktisk har kunne leve af at game. Vi er ikke nået helt på samme gaming niveau i Danmark endnu, men er vi på vej? Jeg tror det personligt. Se bare på salget af gamer stole, gamer borde, VR udstyr osv. Det har indenfor de seneste år bare buldret fremad.

Når noget er ved at blive mainstream, er det et tegn på, at det er ved at blive populært. Det kan man specielt se på de billige gamer stole, der er stil salg i bl.a. Bilka og Elgiganten. Nu er gaming ikke kun en sport for nørder, men noget alle kan være med i. Jeg har bl.a. set at DXRacer Stolen AKRacing gaming Stolen var til salg, men er de noget værd? De har en sæddebredde på 53 cm og en sædedybde på 50 cm, og sidst, men ikke mindst en justerbar sædehøjde.

Er der endvidere nogle der kender til gode gamepads og joysticks? Jeg har kigget på Mad Catz Micro C.T.R.L.i Mobile Gamepad til ca. 500 kr. Er der nogle der ved, om den er pengene værd og. Er den indlevende, holder den batteri, og kan man hvile armene godt på ens gamer armlæn når man bruger den.?

Hilsen den fortvivlede gamer.