Find dit nye webhotel

Min ven har bedt mig blogge om køb af webhoteller. Ikke at det er et emne, der interesserer mig på nogen måde, men jeg anerkender dog, at det er relevant ifm. at drive blog eller på anden måde have en online tilstedeværelse. Når det nu er sagt, har jeg fundet en hjemmeside, der sammenligner priser på webhoteller – men sagen er bare den, at jeg ikke kan finde det webhotel, som jeg selv har bestilt i tidernes morgen. Om dette kan være fordi, det ikke længere er iblandt de mest anbefalelsesværdige i Danmark eller noget helt tredje, ved jeg virkelig ikke. Og som jeg nævnte tidligere, går jeg ikke nok op i emnet til at gide at undersøge det nærmere. Nok om det og videre til det, som dette indlæg rent faktisk burde omhandle, nemlig køb af webhotel.

I Danmark er der 5 store spillere på banen, når det kommer til webhoteller. En af de største er UnoEuro, og det er der sikkert en masse grunde til – men jeg vil fortælle min teori omkring det her. De har rigtig gode priser, hvor man ikke betaler det hvide ud af øjnene for at oprette både domæne og webhotel. Når man først er kommet igang, er det super nemt at installere sit nye CMS med et enkelt klik. Disse to årsager mener jeg, er de mest fremtrædende, når man skal gøre det klart over for nye folk, der søger webhotel, at UnoEuro er værd at anbefale. webhotel

En helt tredje årsag er, at de har rabatkoder tilknyttet deres bestillinger – men dette ser man rent faktisk oftere hos deres konkurrent Surftown, som de fleste nok først og fremmest kender som den store computer café, som engang lå inden ved Scala, da den bygning eksisterede for ca. 10 år siden. jeg husker personligt at have været derinde et væld af gange med alle mine venner for at spille en masse forskellige computer spil. Og det var da også et sted med gode gamer stole, men priserne ved lige lovligt høje, så det var begrænset hvor mange gange vi var der samlet set. Til højre herfor har jeg indsat en spændende garf, der beskriver hvordan det ser ud i hele verden med hensyn til computer caféer. Jeg ved godt, at det kun har en lille smule at gøre med webhoteller, men jeg fandt det alligevel interessant. Om ikke andet langt mere interessant end hvad, dette indlæg blev påbudt at omhandle – men sådan er der vel så meget. Det er nok også derfor, at det bliver kaldt et arbejde – altså fordi man ikke synes det er specielt spændende. Havde jeg elsket det, havde jeg nok heller ikke taget mig betalt for at skrive så meget – og sådan kan jeg fortsætte herfra og til Hillerød.

Hvis du har fundet mit indlæg bare nogenlunde spændende eller i det mindste underholdende, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg ligger inde med nogle ret store fordele ifm. bestilling af webhoteller, så smid mig en mail eller en kommentar herunder, så vi kan starte en dialog. Hvem ved? Måske kan der være noget i det for begge parter og jeg er som de fleste ved altid klar på et samarbejde, der kan bære frugt og fortsætte i mange år.