CBD olie er det nye sort!

Alle taler om det! Eller… Ikke helt, men jeg hører flere og flere nævne, at de har prøvet CBD olie. Det er en form for cannabisolie, men uden det der, man bliver høj af, så det er lovligt! (THC hedder det ulovlige vist).

Jeg hader, når der er noget, jeg ikke ved noget om, så da jeg efterhånden havde hørt flere nævne det, begyndte jeg at Google det og undersøge, hvad det egentlig er for noget. Jeg kiggede på billeder af nogle forskellige CBD olier og fandt ud af, at jeg havde set en af dem før et sted og det gik så op for mig, at det var hjemme i min venindes køleskab. Jeg fangede hende med det
samme på chatten og spurgte, hvad hun brugte det til. Hun fortalte, at hun havde hørt om det gennem sin onkel, som havde fået det anbefalet, fordi han lider af psoriasis og det havde hjulpet rigtig meget.

 

CBD olie mod smerter og tandpine

Min veninde har ikke brugt CBD olie på huden, hun havde taget sådan nogle dråber af CBD olie, som man skal holde under tungen. Hun prøvede det, fordi hun tit har smerter i den nederste del af ryggen og hun siger, at det virker super godt, så nu er hun helt stoppet med at tage almindeligt CBD oliesmertestillende. Hun havde faktisk også brugt det en dag, hvor hun havde tandpine (der hvor hun har fået fjernet en visdomstand for flere år siden). Hun havde bare taget noget CBD ekstrakt (det er lidt tykkere end CBD olie) og smurt på, der hvor det gjorde ondt og så ventet lidt med at spise eller drikke og så var det seriøst gået væk! Jeg ved ikke med jer, kære læsere, men jeg skal i hvert fald have fat i noget CBD olie med det samme. Har set, at man kan købe det her: CannabisShop.dk. Og denne side her – den ser ret ny ud – http://cbd-shop.dk/ har skrevet en masse omkring emnet.

 

CBD olie – mit nye favorit kosttilskud!

I mange år har jeg taget fiskeolie og alle mulige forskellige vitaminpiller og kosttilskud hver dag. CBD olie skal klart tilføjes til listen! Lyder totalt som det nye super food! Overvejer, om man også kan bruge det i sin smoothie i stedet for hørfrøolie, men det er jeg ikke sikker på. Tror også, jeg vil prøve at smøre det på huden efter træning, hvis jeg har ømme muskler. Tror i hvert fald, jeg skal eksperimentere lidt og bruge det både indvortes og udvortes. Godt der ikke er det der THC i, så ville jeg nok miste mit kørekort! Haha.